Snyggare än Scotch Brite

Det har varit en snabb produktion av Japanska skrubbisar. För att dom är fina och så lätta att göra! Och så billigt materiel dessutom för det ska vara acrylgarner. Dessa små snurror förgyller såväl diskbänk som badrum. Fungerar jättebra att rengöra spishällen med. När dom är skitiga så slänger du bara in dom i tvätt/diskmaskin, bra va?!!


Decoupage

Nu återkommer jag efter denna bloggtorka och delar med mig av lite skapat. Jag har så många projekt på gång samtidigt (till Marks stora förtret) så det tar lite tid för saker att bli riktigt färdiga men nu har jag fått lite gjort. Idag tänkte jag bjuda på gamla konservburkar som jag fixat till med decoupage.
Först diskade jag burkarna och tog bort pappret. Klämde till kanterna (insidan) med en tång för att de inte skulle vara så vassa. Sedan var det bara att smacka på med lite roliga servetter.
Tadaaa!



Den blommiga står just nu och är fin i badrummet med mina sminkpennor i. Stjärnmuggen har inte fått något användningsområde ännu, men det ska jag nog hitta. Eller så får jag väl ge bort den!

Skor

Jag har inte sååå många skor, i alla fall inte om jag räknar dom som jag känner är roliga och användbara. Mark är av en annan åsikt. Jämför man sedan med min kära syster så ligger jag i lä.

Jag är inte direkt extrem i smaken (använder mest sneakers) men skor är ju så roligt.
Just nu går jag i skoköpartankar och valen står mellan dessa:









Inte alltför vilda eller hur? Enligt mig så BEHÖVER jag alla. För olika tillfällen, kläder, temperaturer mm.
Eller hur? Eller hur?? =)

En sådan konstnär han är . . .

Ser ni vad bilden föreställer?



Eddie satt i vagnen o ropade ut vad han hade ritat och när jag vet så ser jag det också!
Gissningar???

Ledtråd; titta framförallt på de röda och blåa partierna.

Varför ta barnvagnen till lekparken när ma...

03102010 (MMS)

Varför ta barnvagnen till lekparken när man kan åka longboard?


RSS 2.0