SMS-inlägg

2011-10-09_13_24 (MMS)


Prinsar

Eftersom det är lite dåligt med prinskläder för barn så fick jag tillverka lite till Eddie när han skulle på kalas med prinsesstema. En bit bommulstyg med stjärnor från Panduro och ett sidenband senare så hade jag sytt honom en mantel som han var mycket nöjd med. En liten krona på det så var han en fin prins. När det gäller prinsessklänningar så finns huuuuuuur mycket som helst, mer eller mindre fina, mer eller mindre "sliskiga". Varför skulle inte killar vilja vara fina och kungliga ibland??
Återigen, bild kommer!

Mobilväska

2011-10-04_18_35 (MMS)

Mobilväska


Nä nu får det vara nog!!

Ja, det får det!
Nu såhär innan semestern så tar jag tag i bloggen igen. Skulle behöva uppdateras på många sätt (blink, blink till den som förstår sig på hur man ändrar designen blink blink).
Vet egentligen inte riktigt varför jag ska blogga, vem vet det? Förutom dom som lever på det, dom vet. Känner väl som alla andra som bloggar att dom har något att dela med sig av ibland.

Efter att ha överlevt (den sitter fortfarande kvar till viss del, skulle väl kunna liknas vid "vanlig bakishuvudvärk") migränattacken från underjorden så ska jag försöka få in en bild på mitt senaste alster i pysselsvängen. Hur var det man gjorde nu? Tror jag smsar in bilden. Det är i alla fall en liten mobilväska som jag hoppas att mottagaren kommer att gilla. Eget påhitt och ganska enkel att göra. Några mormorsrutor som virkades ihop. Axelremmen är flätad av tre virkade snoddar (lm). En knapp och en ögla så var det klart.

Få se nu om jag får in bilden. Se nästa inlägg.

RSS 2.0